Kursy z zakresu gastronomii dla uczniów.

Na zlecenie Zespołu Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku, Fundacja Stałego Rozwoju realizuje kursy i szkolenia dla uczniów i nauczycieli przedmiotów zawodowych
w ramach projektu„Lepsza jakość kształcenia – większa szansa na rynku pracy uczniów Zespołu Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku”.

Kursy i szkolenia dla uczniów będą realizowane z zakresu:

Sugarcraftingu, Fotografii kulinarnej, Carvingu I i II stopnia, Baristy I i II stopnia, Kuchni molekularnej, Gastro Szef i POS, Deserów w nowoczesnym wydaniu, Techniki Sketch Up + V-Ray, Ogrodów wertykalnych, Zielonych dachów, Sztuki florystycznej, Sztuki grillowania, Systemu HACCP, Kuchni Tajskiej oraz Potraw wegańskich.

Szkolenia i kursy zakończą się wydaniem zaświadczenia o ukończeniu szkolenia lub kursu.

Skip to content